Divansoffor.nu

Divanbäddsoffor

Ibland när man får oväntade gäster på besök kan det bli kris. Speciellt ifall man inte bara vill slänga ut en madrass på golvet. Om det händer då och då kan det vara bra mycket bättre att investera i en trevlig och bekväm bäddsoffa med divan.

Vändbar divanbäddsoffa från Furniturebox

Det är också många som själva använder en divanbäddsoffa för att sova varje natt. Den är skön att sitta på, man får plats med flera goda vänner. Samtidigt så får man en ganska rejäl säng när man öppnar soffan, oavsett storlek. Tack vare divandelen så blir dessa sängar vanligtvis lite bredare än vanliga bäddsoffor.

De flesta idag använder sina vardagsrum till flera olika saker, det är inte alltid bara en finsalong för gäster. På nätet har man ett mycket stort urval av bäddsoffor med divan som kommer att passa helt perfekt i hemmet. Man kan välja precis den storlek eller färg man vill ha. Oväntade gäster kommer inte längre vara något problem, vare sig de sover över eller inte kommer det nu äntligen att finnas gott om plats för dem.

Billig bäddsoffa med divan Divanbäddsoffa i mörkgrått tyg Furniturebox

På jakt efter en ny divanbäddsoffa?
Du hittar divansoffor i mängder av olika färger, stilar
och storlekar hos Furniturebox

Furniturebox

Furniturebox - en utmärkt
möbelbutik för alla som
letar bäddsoffor till
bra priser

Soffa med divan

Dessa praktiska soffor behöver inte alls vara så stora, faktum är att det finns många bra modeller i mindre storlekar. Allt beror alltså på vad man har för plats och hur ofta man ska sova i soffan.

Besök Furniturebox
Se alla soffor som finns att köpa hos Furniturebox